Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 13:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

26-ročný mladík sa snažil napáliť svoju priateľku na to, že sa obesil. Omylom však zomrel naozaj

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeho posledný výstrelok nedopadol práve najlepšie.

Chcel zahrať mŕtveho, no nechtiac prišiel o život naozaj. 26-ročný Danny Munro si robil srandu zo svojej priateľky už poriadne dlhú dobu a za ich vzťah vystrúhal obrovské množstvo prankov. Jeho partnerka si tak prešla peklom a je jasné, že ju výstrelky jej priateľa časom prestali baviť, no on s nimi neprestával.

Jeho posledným a najnovším pokusom rozosmiať všetkých okolo seba bolo fingovanie vlastnej smrti. Danny chcel vykonštruovať jeho vlastnú smrť obesením, no pri príprave celej scény sa omylom obesil naozaj, ukázalo vyšetrovanie.

Aj jeho priateľka si najprv myslela, že ide o vtip, no neskôr doňho začala udierať s krikom, že to už nie je vtipné. Potom však zbadala jeho popolavú tvár a usúdila, že jej Danny naozaj zomrel, kedy začala panikáriť. Ihneď bežala dole po pílku, aby ho odviazala, no už bolo príliš neskoro a mladý muž zomrel v nemocnici.

Podobné pranky však Danny vymýšľal na dennej báze. Kečupom predstieral, že ho niekto dobodal a inokedy zasa hral anafylaktický šok počas šoférovania, potom čo zjedol oriešky. Tentokrát mu však jeho prank nevyšiel podľa plánov.

26-ročný mladík sa snažil napáliť svoju priateľku na to, že sa obesil. Omylom však zomrel naozaj
Domov
Zdieľať
Diskusia