Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 15:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Iggy Azalea chce dobehnúť Nicki Minaj a Cardi B, promo si robí fotkami so Sugar Daddym

HUDBA
Uložiť Uložené

Autorka mnohých stomilionových hitov by sa chcela dostať medzi najsledovanejšie raperky, a tak sa o pozornosť uchádza fotkami so starým bohatým ujom.

Iggy Azalea je síce známou americkou raperkou, v skutočnosti má však už najlepšie časy pravdepodobne za sebou. Do veľkej miery za to môže aj veľkolepý príchod Cardi B, ktorej sa podarilo zatieniť všetky kolegyne a zbiera jedno ocenenie za druhým. Iggy však bola vždy skôr popovou raperkou, ktorá spolupracovala s rovnako rádiovými kolegami, a tak bolo veľmi ťažke brať ju naozaj vážne. 

Zároveň si uvedomovala, že ženské zbrane, resp. lepšie povedané, jej vlastné telo je ideálnym marketingovým nástrojom. V posledných rokoch sú zo stoviek miliónov views už len desiatky, a tak je pravdepodobne ideálny čas pokúsiť sa to ešte nakopnúť. 

Odporúčané
Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) 16. januára 2019, 20:11

O to sa teraz interpretka snaží prostredníctvom novej skladby Sally Walker, keď sa však ešte bude chcieť uchádzať o miesto kráľovnej rapu, bude musieť zvládnuť nahrať aj celý štúdiový projekt. Teraz aspoň avizuje novú vec s názvom Started, čo by v preklade mohlo znamenať, že na ňom naozaj začala pracovať, necháme sa však prekvapiť. 

Promo si robí nezvyčajným spôsobom, nikoho však pravdepodobne štýl jej vystupovania neprekvapí. Fotí sa totiž so Sugar Daddym a fanúšikovia šalejú. A ktovie, čo na to jej priateľ Playboi Carti. Zatiaľ sa teda necháme prekvapit, čo tretí máj a nová skladba prinesú. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#STARTED May3

Príspevok, ktorý zdieľa Iggy Azalea (@thenewclassic),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Iggy Azalea (@thenewclassic),

Domov
Zdieľať
Diskusia