Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2019, 22:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Alicia Vikander sa stane Larou Croft v Tomb Raider 2. Film mení scenáristu a sľubuje lepší príbeh

Alicia Vikander sa stane Larou Croft v Tomb Raider 2. Film mení scenáristu a sľubuje lepší príbeh
Zdroj: Warner Bros/MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér a scenárista jednotky sa zrejme pri dvojke neukážu.

Úplne oficiálne to ešte nie je, no Entertainment Weekly prinieslo správu o tom, že Alicia Vikander si tak trochu prekvapivo zopakuje rolu Lary Croft v pokračovaní rebootu Tomb Raider. Prečo prekvapivo? Nuž, jednotka bola rýchlo zabudnuteľná jednohubka bez akejkoľvek hĺbky či niečoho originálneho nielen v žánri, ale čo i len v sérii. A čo je pre štúdiá Warner Bros. a MGM dôležitejšie, snímka zrejme prerobila. S rozpočtom 90 miliónov zarobila len 274 miliónov, pričom z USA to činilo slabučkých 58 miliónov.

Z Číny potom necelých 80, pričom to vychádza tak, že v čistom si snímka v kinách zarobila niečo medzi 100-110 miliónmi dolárov. To stačilo akurát tak na náklady na výrobu, vyplatenie bonusov a podobne. Silne teda pochybujeme, že predaje fyzických nosičov, práv a merchu zarobili na desiatky miliónov dolárov drahú reklamnú kampaň. Zdá sa teda, že štúdiá hrdinke veria a chcú jej dať ešte jednu šancu. 

Momentálne nevieme nič viac než to, že scenár tentokrát napíše Amy Jump (High RiseFree Fire). Asi by bolo vhodné očakávať aj zmenu režiséra, no a taktiež dúfame, že Alicia trochu priberie, aby skutočne vyzerala ako Lara Croft. Premiéry sa dočkáme zrejme v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia