Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2019, 16:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Počas poslednej rozlúčky s Nipsey Hussleom bol zavraždený nevinný človek

HUDBA
Uložiť Uložené

Deväťdesiate roky v americkom rape pokračujú, tentokrát bol podľa všetkého zavraždený nevinný človek na pochode počas rozlúčky so známym raperom.

Raper Nipsey Hussle nás opustil ešte v úplnom závere marca, stále však dostávame informácie o nových nešťastných udalostiach spojených s jeho menom. Už v deň jeho zastrelenia sa na mieste, kde prišli smútiť fanúšikovia, strhol konflikt a zranili sa desiatky ľudí. Nikto síce nebol v ohrození života, no už vtedy sme konštatovali, že do rapu sa vracajú deväťdesiate roky, a to nielen medzi interpretov, ale aj fanúšikov. 

Odporúčané
Poznáme vraha Nipsey Husslea, na rozlúčke bolo zranených ďalších 19 ľudí. Drake, Kendrick Lamar aj The Weeknd vzdávajú poctu Poznáme vraha Nipsey Husslea, na rozlúčke bolo zranených ďalších 19 ľudí. Drake, Kendrick Lamar aj The Weeknd vzdávajú poctu 2. apríla 2019, 12:19

Len pred pár hodinami sa konala aj posledná rozlúčka s populárnym raperom a okrem desiatok najznámejších raperov na sociálnych sieťach mu posledné zbohom prišli dať aj tisícky fanúšikov priamo v uliciach Los Angeles počas oficiálneho pochodu. 

Dozvedáme sa však, že ten nedopadol podľa predstáv a namiesto pokojného ruzlúčenia sme sa dočkali ďalšej streľby na pravdepodobne nevinného človeka. Informuje o tom vedúci polície LAPD na svojom Twitteri. 

Podľa jeho slov bol zastrelený jeden človek a ďalší traja sa pri streľbe zranili. Dodáva, že podozrivý strieľal zo šedého auta značky Hyundai, no ďalšie informácie zatiaľ zverejnené nie sú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia