Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Dalyb, Nik Tendo alebo sexepílom nabité modelky. Aké outfity vytiahli známi Slováci a Česi tentokrát?

Dalyb, Nik Tendo alebo sexepílom nabité modelky. Aké outfity vytiahli známi Slováci a Česi tentokrát?
Zdroj: @dalybhahacrew / @pepamack
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Našincom nie je cudzia high fashion, ale ani najznámejšie streetwear značky. Sleduj ich módne kreácie.

Instagram, videoklipy, spoločenské udalosti alebo len rutinné prechádzky či dovolenky. Známe osobnosti z našich končín si na obliekaní dávajú záležať viac ako kedykoľvek predtým a nezáleží na tom, kde sa práve nachádzajú alebo čo robia.  

Imidž predáva a taktiež zaisťuje pozornosť nielen médií, ale aj ľudí hltajúcich módne dianie. Viacero Slovákov a Čechov má svojích stylistov, ktorí im dokážu zostaviť outfity šité takpovediac na mieru, vďaka čomu sa objavia v nasledujúcich riadkoch a na fotografiách. 

Už tradične nebudú chýbať stálice typu Dalyb, Dominika Navara Cibulková, Monika Marešová či hneď niekoľko zástupcov obľúbeného labelu Milion Plus. V kurze sú pritom stále rovnako high fashion kúsky, vrátane doplnkov ako aj najznámejšie streetwear značky. Pohodlne sa tak usaď a vychutnaj si plejádu zaujímavých módnych kreácií, ktorých inšpiráciou nič nepokazíš. 

P.S. - Neboj sa a pošli nám aj svoj outfit na stránku Móda Refresher alebo na instagramový účet @refreshermarket a možno už o mesiac uvidíš v obdobnom článku práve seba. Ďakujeme!

Chceš -20% na nákup v adidas.sk, alebo -15% na nákup vo footshop.sk?        Skontroluj naše Benefity

NobodyListen aktuálne prežíva ťažšie životné obdobie a my mu prajeme, čo najskorší návrat medzi fanúšikov. Jakub ešte pred operáciou stihol vytiahnuť outfit s košeľou CdG Shirt a teniskami Converse.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by иσвσ∂чℓısτєи (@nobodylisten) on

Kožené nohavice sú späť v hre a dobre o tom vie taktiež Monika Marešová, ktorej vkus sme nedávno priblížili osobitným článkom. Známa influencerka vytiahla do ulíc taktiež kabát z dielní Acne Studios a ikoncké tenisky Triple S od značky Balenciaga. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Čaru high fashion neodolal ani Majk Spirit, ktorý vsadil rovnako na francúzsky módny dom, avšak na nohách sa mu vynímal model s príznačným názvom Speed Runner. Šiltovka je z dielní Gucci a bunda od Moncler.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Dominika Navara Cibulková a jej all Gucci everything outfit pútal pozornosť naprieč celým centrom Prahy

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

DalybNik Tendo stihli počas natáčania videoklipu na ich spoločnú vec s názvom Skrujd aj zopár fotografií v obkolesení pekných žien a rýchlych vozidiel. Známi interpreti svoje outfity už tradične popreplietali rôznymi značkami od Supreme, cez KITH až po Celine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia