Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 12:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner priznala, že svoju miliardu nezarobila úplne sama. Titul najmladšej miliardárky jej však nikto nevezme

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Americká hviezdička objasňovala pôvod svojho majetku.

Nie je to tak dávno, čo magazín Forbes vyhlásil Kylie Jenner za najmladšiu miliardárku sveta. Kylie sa narodila v roku 1997, a tak má stále iba 21 rokov, čo je vek, v ktorom priemerný Slovák už niekoľko rokov pracuje alebo študuje na vysokej škole.

Namiesto toho sa Kylie už ako 9-ročná dostala do víru americkej reality show a postupom času pochopila, že vďaka nej dokáže zarobiť obrovské peniaze.

Odporúčané
Kylie Jenner je oficiálne najmladšou miliardárkou sveta Kylie Jenner je oficiálne najmladšou miliardárkou sveta 5. marca 2019, 19:55

Spoločne s Kim Kardashian a svojou sestrou Kendall Jenner sú dnes hlavnými predstaviteľkami gangu Kardashianovcov a zarábajú na všetkom možnom. Kylie si vraj za instagramový príspevok pýta viac ako milión dolárov, peniaze sa jej hrnú z kozmetiky či módnych doplnkov a takmer každá značka by s ňou chcela spolupracovať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kylie (@kyliejenner),

V médiách však po vyhlásení Kylie za najmladšiu miliardárku sveta rezonovala informácia, že je zároveň miliardárkou, ktorá sa k svojmu majetku dopracovala úplne sama. Za prívlastok „self-made“ sa jej množstvo ľudí na sociálnych sieťach vysmievalo, pretože bez svojho pozadia a slávnej rodiny by sa zrejme tak ďaleko neprepracovala, ale Kylie si za prívlastkom stojí.

Najnovšie ho objasňovala vo vyjadreniach pre prestížny denník The New York Times. Vo veľkom článku o podnikateľskej kariére rodiny Kardashianovcov vyhlásila, že prívlastok „self-made“ technicky platí. Žiadne peniaze nezdedila, nikto z rodiny jej ich len tak nedaroval do vienka, a všetok majetok nadobudla sama.

Odporúčané
20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 23. marca 2019, 13:16

Priznala však, že na začiatku svojej kariéry mala k dispozícii obrovský priestor na propagáciu, takže bez platformy a popularity Kardashianovcov by sa miliardárkou nikdy nestala.

Domov
Zdieľať
Diskusia