Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 13:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Post Malone daroval Bentley. Vo videoklipe má Red Hot Chili Peppers aj najznámejšieho kamaráta raperov

HUDBA POST MALONE
Uložiť Uložené

Sleduj oficiálny videoklip na extrémne úspešnú skladbu Wow, ktorá sa už 3 mesiace drží v rebríčkoch streamovacích služieb a Billboardu.

 

Post Malone je megastar posledných rokov, ktorá má pred sebou ešte obrovskú budúcnosť, a to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade však nie je bežným raperom, má veľmi blízko k spevu a žánrom od country až po rock.

S najnovším albumom Beerbongs & Bentleys sa mu podarilo prekonať viacero rekordov, no aj napriek tomu ešte v minulom roku prišiel banger Wow. Ten už 3 mesiace v prestížnych rebríčkoch Billboardu a streamovacích služieb bojuje o najvrchnejšie priečky.

Pôvodne uzrel svetlo sveta len s vianočnou animáciou, no dnes sme sa dočkali aj oficiálneho vizuálu, kde máme možnosť vidieť, ako odovzdáva výhercovi drahé Bentley zo súťaže a užíva si svoj rock'n'roll život. Máme možnosť vidieť aj Red Hot Chili Peppers a the most legendary DJa Khaleda. 

Domov
Zdieľať
Diskusia