Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 11:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Majitelia poslali svojho kríženca vlka a psa na smrť, keď im prerástol cez hlavu. Zachránili ho ľudia s dobrým srdcom

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Yuki by už nežil, keby ho neprijali do špeciálneho centra.

Keby neexistovalo centrum Shy Wolf Sanctuary, neprežilo by veľké množstvo vlčiakov. Pomenovanie vlčiak zvyčajne označuje zviera, ktoré vzniklo priamym či nepriamym krížením psa domáceho a vlka dravého. Takýmto vlčiakom je aj Yuki, ktorého centrum zachránilo v roku 2008, keď bol len krôčik od smrti.

Vtedy ho do zariadenia, kde končia psy smerujúci na utratenie, poslali vlastní majitelia, ktorým obrovské zviera prerástlo cez hlavu. Keď si ho pred rokmi zaobstarali, z nepochopiteľných dôvodov nerozmýšľali nad tým, že vlčiak bude rásť rýchlejšie ako bežný pes a narastie aj do väčších rozmerov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brittany Allen (@brit_allen_),

Yukimu preto podpísali rozsudok smrti, ktorý mu zrušili zamestnanci Shy Wolf Sanctuary, kde Yuki žije až dodnes. Aj keď Yuki kedysi veľmi prítulným psom, raz dávno si bolestivo zranil koleno. Zranenie si vyžadovalo 5 operácií, čo spôsobilo, že Yuki začal byť agresívnejší a musel zostávať v klietke.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

Odvtedy si vybudoval svoj „hárem“ pracovníčok, ktoré s ním môžu tráviť čas bez akýchkoľvek problémov. Samotné centrum ho dokonca označilo za potenciálneho ambasádora celého zariadenia, ale veterinári potom Yukimu oznámili smutnú správu. Trpí vzácnym druhom rakoviny krvi.

Zatiaľ s ňou bojuje, avšak zamestnanci centra už majú s touto chorobou skúsenosti a uvedomujú si, že keď začne Yuki vykazovať symptómy, budú musieť jeho trápenie zastaviť. Napriek tomu prežil šťastný život.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brittany Allen (@brit_allen_),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brittany Allen (@brit_allen_),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brittany Allen (@brit_allen_),

Domov
Zdieľať
Diskusia