Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 18:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Autobiografia Hodora z Game of Thrones pobláznila internet. Všetkých 300 strán obsahuje iba jedno slovo

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Najlepšia biografiu, akú si v poslednom čase videl.

Už onedlho nás čaká príchod poslednej série obľúbeného seriálu Game of Thrones. Nanešťastie, nenájdeš v ňom už postavu Hodora, ktorý zahynul oveľa skôr, keď zachraňoval Brana utekajúceho pred nemŕtvymi za stenou na severe. Napriek tomu zostal Hodor v srdciach väčšiny fanúšikov, veď nežný obor položil vlastný život za život chlapca, a v reálnom živote dokonca občas pôsobí ako DJ.

Neznámy spisovateľ, ktorý sa podpísal len ako Hodor, preto pre seriálovú postavu napísal autobiografiu, čo naznačuje, že ju písal samotný Hodor. Na Amazone by si ju mohol kúpiť už od roku 2017, avšak spopularizoval ju jediný príspevok na portáli Reddit spred necelého dňa.

[NO SPOILERS] The life of Hodor from r/gameofthrones

Jeden užívateľ si biografiu všimol v kníhkupectve, zaujala ho, a tak si v nej chcel zalistovať. Namiesto pútavého príbehu o tom, ako malý Hodor zažil traumatickú situáciu z budúcnosti a dokázal hovoriť už len jediné slovo, kniha obsahuje celých 300 strán plných jediného slova. Hádaš správne, je to Hodor.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Keby si mal o toto dielo záujem, môžeš si ho kúpiť v digitálnej verzii za 5,99 dolára, alebo rovno v klasickej knižnej verzii za 15 dolárov. Ľudia v komentároch hneď začali žartovať, či bude autobiografia jedného dňa dostupná aj ako audio kniha, čo je síce nepravdepodobné, ale keby si chcel slovo Hodor počúvať 11 minút vkuse, pokojne si pusti priložené video.

Domov
Zdieľať
Diskusia