Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 11:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Obyčajný muž si obliekol tie najhoršie outfity a aj tak sa stal hviezdou Fashion Weeku v Londýne

MÓDA FASHION WEEK LONDÝN MÓDA
Uložiť Uložené

V dnešnom svete módy existuje už len málo pravidiel.

Skupina britských youtuberov z kanálu The Zac and Jay Show sa rozhodla prepašovať svojho kamaráta Maxa na londýnsky Fashion Week. Jedna z najprestížnejších módnych šou na celom svete zvyčajne privíta významné osobnosti módneho priemyslu, ale Max sa tam neplánoval dostať zadnými dverami.

S kamarátmi zašiel do Primarku, nakúpil si tam tie najhoršie možné kúsky a vybral sa do ulíc. Prvý deň zaujal pozornosť niekoľkých fotografov, keď sa prechádzal po ulici a obiehali ho kamaráti, ktorí v ostatných fotografoch vzbudili podozrenie, že ide o talentovaného modela.

Na chvíľu potom Max pózoval, ale úspech sa dostavil až na druhý deň. Obliekol sa do ešte bizarnejšieho outfitu, okolo krku mal plastovú ochrannú bublinu z bežnej kartónovej škatule, na rukách ružové latexové rukavice a do ružovej zladil všetky svoje kúsky.

Zaujal oveľa väčšie množstvo fotografov, čo mu umožnilo zúčastniť sa Fashion Weeku a v prvom rade sledovať prestížne prehliadky. A Maximus Bucharest z Bukurešti, ako ho youtuberi nazvali, zrejme v modelingu neskončil.

Domov
Zdieľať
Diskusia