Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 8:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nakupoval v McDonald's na koni a navliekol sa do použitého kondómu. Tommy Cash vystúpi o pár dní v Bratislave

HUDBA
Uložiť Uložené

Kontroverzný hudobník má na konte množstvo hitov, no zapamätáš si ho v prvom rade vďaka skoro bizarnému imidžu.

Rap a celkovo hudobné umenie dokáže mať v súčasnosti mnoho nie úplne jednoducho zadefinovateľných polôh. Jasným príkladom je práve Tommy Cash, ktorý sa tvorbe aktívne venuje približne od roku 2014. V minulom roku vydal svoje druhé sólo s názvom ¥€$ a jeho zaslúžený úspech sa teraz vydáva osláviť na európske turné. 

Jednou zo zastávok je aj bratislavské MMC, ktoré bude hostiť vystúpenie kontroverzného interpreta už o pár dní, konkrétne 20. februára. Tommy Cash je známy nielen výstredným outfitmi a imidžom, ale aj vystupovaním na sociálnych sieťach a v konečnom dôsledku aj na živých koncertoch. Ako konceptuálny umelec si dáva záležať aj na vizuálnej stránke, takže určite odporúčame nezmeškať jedinečnú príležitosť. 

Predsa len, ide o človeka, ktorý nemá problém pridať na Instagram fotku svojho tela v použitom prezervatíve a pochválil sa aj vtedy, keď sa mu podarilo v McDonald's Drive-Thru objednať si jedlo z koča ťahaného koňom. A viac snáď dodávať určite nie je potrebné. Lístky nájdeš na tejto stránke

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

2019

Príspevok, ktorý zdieľa “¥€$” NEW ALBUM OUT NOW! (@tommycashworld),

Domov
Zdieľať
Diskusia