Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 23:34
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Justin a Hailey Bieberovci sa do manželstva ponáhľali aj preto, aby spolu mohli mať sex. Najnovšie žiaria v magazíne Vogue

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER VOGUE
Uložiť Uložené

Obľúbená dvojica momentálne prežíva najšťastnejšie obdobie života.

Justin a Hailey sú už nejaký čas manželmi. Keď sa táto informácia dostala v októbri na verejnosť, písali sme o tom nielen my, ale aj ostatné svetové média. Spevák a modelka si povedali svoje áno po dvanástich týždňoch vzťahu, no poznajú sa prakticky od detstva.

Justin a Hailey sa od svadby od seba nevedia odtrhnúť a trávia spolu všetok možný čas. A aj keď paparazzi sledujú každý ich krok, obľúbená dvojica si súkromie prísne stráži a o svojom vzťahu takmer vôbec nehovoria.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Netherlands (@nlvogue),

Výnimku však urobili pre magazín Vogue. Bieberovci sa totiž objavili na titulke najnovšieho vydania módnej biblie. Okrem vydarených fotografií marcové číslo obsahuje intímny rozhovor s Justinom a Hailey. Ten sa týka prevažne ich manželstva, ale obaja sa rozhovorili aj o iných témach.

22-ročná Hailey sa pre Vogue vyjadrila, že ich manželstvo je vášnivé a plné lásky a zároveň veľmi zložité. Určite to nie je prechádzka ružovou záhradou.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

24-ročný Justin napríklad spomenul, že v minulosti prežíval neľahké obdobia. Ťažké a temné časy viedli k užívaniu Xanaxu, ktorý mu pomohol aspoň na chvíľu odpútať sa od reality a stlmiť úzkosť. Spevák dodal, že jeho depresie začali počas turné k albumu Purpose, ktorý vyšiel v roku 2015.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HAILEYBSTYLE (@haileybstyle),

Justin sa taktiež vyjadril, že na spomínané obdobie života nie je veľmi hrdý, no momentálne je veľmi šťastný. Určite k tomu dopomohla hudobná prestávka a samozrejme vzťah s jeho milovanou Hailey.

O fotografie sa postarala významná americká fotografka Annie Leibovitz. Fotenie prebiehalo v decembri minulého roku v slnečnej Kalifornii. Manželia Bieberovci na nich pózujú v oblečení značiek Dolce & Gabbana, Stella McCartney a Paco Rabanne. Ako sa snímky vydarili, môžeš posúdiť sám. Ak si chceš prečítať celý rozhovor, klikni tu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HAILEYBSTYLE (@haileybstyle),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LUXU CLASS (@luxu_class),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ᴴᴮ ˣ ᴶᴮ (@otpjailey),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ✨his belieber✨ (@belieberdreamss),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SAW J 16.11.2016 ♡ (@kidrauhl._____),

Domov
Zdieľať
Diskusia