Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2019, 16:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hraná verzia lietajúceho sloníka Dumba ťa v kúzelnej rozprávke Tima Burtona chytí za srdce

Hraná verzia lietajúceho sloníka Dumba ťa v kúzelnej rozprávke Tima Burtona chytí za srdce
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ušatý Dumbo pôsobí naozaj roztomilo.

Na Oscara dvakrát nominovaný režisér Tim Burton (Mŕtva nevesta Tima Burtona, Frankenweenie: Domáci maznáčik) sa po svojej poslednej snímke Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej z roku 2016 vracia na plátna kín. Tentokrát sa púšťa do odvážneho projektu štúdia Disney, ktoré si dalo za cieľ nakrútiť hrané verzie svojich najznámejších rozprávok.

Medzi ne bezpochyby patrí aj sloník Dumbo, ktorého charakterizujú jeho veľké uši a zázračná schopnosť lietania. Vďaka tomu sa za krátku dobu stáva veľkou hviezdou obecenstva.

Nová upútavka k očakávanému tohtoročnému hitu nás znova zaviedla do prostredia cirkusu, kde sa okrem hlavnej zvieracej postavy objavili aj slávni herci, na čele s Evou Green, Michaelom Keatonom, Colinom Farrellom či malým-veľkým komediantom Dannym DeVitom.

Posledné Burtonove snímky, ako Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej či dráma Big Eyes nezaznamenali práve všeobecný divácky úspech, a tak dúfame, že sa tentokrát režisérovi podarí všetkých očariť.

Či na to autor Ospalej diery, Eda Wooda a Nožnicovorukého Edwarda „stále má“, sa na Slovensku aj v Česku dozvieme už 28. marca (březen) 2019

Miernu nedôveru k výsledku snímky dodáva aj scenárista Ehren Kruger, ktorý sa v poslednej dobe angažoval na sérii Transformers (Transformers: Zánik, Transformers 3, Transformers: Pomsta porazených). Z trailerov ale zatiaľ snímka vôbec nepôsobí zle, a tak určite nestrácame nádej. Ba práve naopak, pevne dúfame, že sa vydarí.

Domov
Zdieľať
Diskusia