Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 11:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nostalgické ukážky pre Toy Story 4 ukazujú Woodyho so svojou novou bojovníckou láskou

Nostalgické ukážky pre Toy Story 4 ukazujú Woodyho so svojou novou bojovníckou láskou
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Štúdio Disney zverejnilo ďalšiu novú ukážku z očakávaného animáku.

Od premiéry Toy Story 3 ubehlo už takmer 9 dlhých rokov. A či sa ti to páči alebo nie, ten v poradí štvrtý diel uvidíme už tento rok. Toy Story 4 sa nám doposiaľ predstavilo najmä formou krátkych teaserov, ktoré okrem pohľadov na staré známe postavy ukázali aj niekoľko nových, ako Forkyho (Tony Hale), Duckyho (Keegan Michael-Key) a Bunnyho (Jordan Peele).

Inak tomu bohužiaľ nie je ani dnes po Super Bowl. Dostávame síce novú ukážku, ktorá opäť prináša našich obľúbených hrdinov, množstvo zábavy aj poriadnu vlnu nostalgie, no je veľmi krátka. Nič podstatné sme sa tak zase nedozvedeli, no každý záber z očakávaného animáku poteší.

Čo sa smotného príbehu týka, v ňom sa stane majiteľom hračiek malé dievčatko menom Bonnie. Andy totiž odišiel na vysokú školu, a tak svojich obľúbencov odovzdal práve jej. Tá do zbierky prispeje aj niekoľkými novými, pričom celá banda zažije obrovské dobrodružstvo, ktoré Woodymu ukáže, aký môže byť pre hračku svet veľký. Istá časť deja by sa mala točiť aj okolo romantickej zápletky medzi Woodym a krehkou slečnou Bo Peep.

Za réžiou stojí Josh Cooley (kraťasy George & A. J. a Riley's First Date?), o scenár sa postarala Stephany Folsom (seriál Star Wars Resistance) a hlavným postavám aj tentokrát prepožičajú svoje hlasy herci, ako napríklad Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts či Joan Cusack. Premiéra animáku je u nás naplánovaná na 8. augusta (srpen) 2019 a pokiaľ sa o ňom chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia