Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 10:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najlajkovanejšie vajce z Instagramu konečne prasklo a odhalilo svoje tajomstvo

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Vajce, ktoré dokázalo prekonať aj rekord Kylie Jenner, ľudom zdelilo svoju správu.

Spomínaš si na vajíčko, ktoré sa stalo v polovici januára veľkým hitom Instagramu? Azda len málokto by na začiatku tohto roka dokázal predpovedať, že obyčajné vajce za relatívne krátky čas získa v aktuálnej dobe už viac než 52 miliónov lajkov. Pokiaľ si príbeh vajca sledoval, iste vieš, že postupom času začala jeho škrupina praskať.

Zábery na praskliny už síce nedosiahli také množstvo lajkov, ale to ani nebolo cieľom. Pred dvoma dňami nás zakladateľ účtu world_record_egg informoval o tom, že vnútro slávneho vajca bude odhalené počas tohtoročného Super Bowlu. A tak sa aj stalo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The wait is over All will be revealed this Sunday following the Super Bowl Watch it first, only on @hulu. #EggGang #WeGotThis #TalkingEgg

Príspevok, ktorý zdieľa EGG GANG (@world_record_egg),

Vajce spojilo svoje sily so známou spoločnosťou Hulu a počas 30-sekundového reklamného spotu odhalilo dlho skrývané tajomstvo. V metaforicky ladenom texte vajce prezradilo divákom, že sa pod nátlakom sociálnych sietí zrútilo a všetkých nás vyzvalo k tomu, aby sme si svoje vnútorné ťažkosti nenechávali pre seba. 

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Záver krátkeho videa odkazuje na webovú stránku neziskovej organizácie Mental Health America zaoberajúcej sa duševným zdravým. Medzi známe neziskové organizácie v oblasti duševného zdravia na Slovensku patrí napríklad Liga za duševné zdravie SR.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Phew! I feel so much better now If you’re feeling the pressure, visit talkingegg.info to find out more. Let’s build this list together #EggGang #WeGotThis #TalkingEgg

Príspevok, ktorý zdieľa EGG GANG (@world_record_egg),

Organizácia Mental Health America sa k reklame vyjadrila aj na Twitteri

Domov
Zdieľať
Diskusia