Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 8:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Obyčajné vajce sa stalo najlajkovanejším príspevkom na Instagrame a prekonalo rekord Kylie Jenner

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Vajce získalo v posledných dňoch obrovskú popularitu.

Krátko po začiatku roku 2019 sa na Instagrame odohral zrejme najbizarnejší súboj v celej histórii. Nevznikol žiadny beef, nebojovali proti sebe dve známe mená, ale v pomyselnom ringu si zmerali sily obyčajná fotografia vajíčka a Kylie Jenner.

Všetko začalo 5. januára zdanlivo nevinným príspevkom o tom, ako sa ľudia musia spojiť a ukázať svetu, že Kylie nebude držať svetový rekord v počte lajkov navždy. Autora vtipného profilu medzitým kontaktoval portál BuzzFeed, podľa ktorého sa vyjadril len tak, že profil spravuje britská sliepka Henrietta. Sliepka podľa autora napísala príspevok o vajci, keď v januári začala novoročnú výzvu prežiť celý mesiac bez alkoholu. 

Aj keď vyzeral súboj náročne, netrvalo vôbec dlho a rekord bol prekonaný. Kylie síce má viac ako 123 miliónov followerov, lenže keď sa spoja všetci užívatelia, ktorí možno mladú hviezdičku nemajú v láske, veľmi rýchlo sa dá nazbierať viac ako 18 miliónov lajkov. V čase písania článku sa už vajce mohlo pochváliť 23 miliónmi lajkov, a tak je svetový rekord v nových rukách.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Kylie dokonca zareagovala na svojom Instagrame, kde zavesila video s jasným popisom: „Take that egg”, avšak ani výzva fanúšikom, ktorá nazbierala skoro 6 miliónov views za jedinú hodinu od publikovania, už Kylie nezachránila. Novým kráľom Instagramu je teda vajce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený EGG GANG (@world_record_egg),

Domov
Zdieľať
Diskusia