Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vráti sa Killmonger? Michael B. Jordan si možno zahrá v Black Panther 2

Vráti sa Killmonger? Michael B. Jordan si možno zahrá v Black Panther 2
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Herečka Angela Bassett a jej manžel v nedávnom rozhovore naznačili návrat tejto postavy.

Minuloročný Black Panther bol v kinách obrovským hitom, o čom svedčí nielen tretie miesto pre najzárobkovejšiu snímku na americkej pôde, ale aj deviata priečka v rebríčku tých najzárobkovejších filmov vôbec. Oznámenie pokračovania tak neprekvapilo asi nikoho. Navyše, aj Black Panther 2 vznikne pod taktovkou režiséra Ryana Cooglera (Black Panther, Creed).

Jednotku väčšina divákov aj kritikov chválila, pričom za veľké plus považovali napríklad aj záporáka Erika Killmongera v podaní herca Michaela B. Jordana. Toho sme mohli vidieť na konci filmu v súboji s jeho bratrancom, a teda samotným Black Pantherom (Chadwick Boseman), čo pre Killmongera skončilo smrťou. Odmietol liečbu svojich zranení a chcel, aby bol pochovaný v mori.

Black Panther 2
Black Panther 2 Zdroj: Marvel Studios

Mnohí fanúšikovia by ale stále veľmi chceli, aby sa postava Killmongera objavila aj v pokračovaní. No a podľa manžela Angely Bassett (T’Challova matka), Courtneyho B. Vancea, by sa tak naozaj mohlo stať. Keď sa totiž nedávno magazín Entertainment Tonight pýtal Angely, kto každý sa v druhom Black Pantherovi vráti, Courtney uviedol: „Áno, len pokračuj a povedz to. Áno. Všetci tam budú, vrátane Michaela B.

Angela Bassett a hostiteľka z Entertainment Tonight Nischelle Turner po tejto odpovedi ihneď zdôraznili, že diváci v kine predsa nikdy nevideli, či T’Challa splnil posledné prianie Killmongera. Ak sa teda v pokračovaní nakoniec objaví, pôjde pravdepodobne buď iba o flashback, alebo ho skutočne uvidíme ako vyliečeného muža.

Natáčanie komiksovky Black Panther 2 by mohlo začať niekedy koncom roka 2019, prípadne začiatkom toho nasledujúceho. Pokiaľ sa chceš o snímke dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Anketa:
Myslíš si, že Killmonger bude v pokračovaní nažive?
Áno, bolo by to super
Nie, pôjde o flashback
Podľa mňa sa vo filme neobjaví vôbec
Áno, bolo by to super
49 %
103 Hlasov
Nie, pôjde o flashback
41 %
86 Hlasov
Podľa mňa sa vo filme neobjaví vôbec
10 %
22 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia