Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2019, 15:56
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Skladací mobil od Xiaomi vyzerá futuristicky aj prakticky. Nebojí sa konkurovať ani Samsungu

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Technologické spoločnosti skúšajú šťastie s akýmisi skladacími hybridmi. A ten od Xiaomi vyzerá na prvý pohľad ohurujúco.

Spoločnosti vyrábajúce mobily už zrejme nechcú prešľapovať na jednom mieste. Rozhodli sa posunúť smart zariadenia na vyššiu úroveň a nastoliť nový trend – tablet, ktorý si môžeš kedykoľvek poskladať na veľkosť mobilu.

Skladací telefón od Xiaomi bol nedávno predstavený v takmer minútovom teaseri. V ňom spoluzakladateľ spoločnosti Lin Bin scrolluje na sociálnej sieti. Po chvíľke stredne veľký tablet bez problémov zloží na veľkosť mobilu a pokračuje v prehliadaní.

Nový kúsok od čínskej spoločnosti pôsobí na prvý pohľad veľmi prakticky a sviežo oproti podobným mobilom.  Detaily ohľadom parametrov zatiaľ nie sú známe, no isté je, že skladací mobil od Xiaomi má ambíciu konkurovať Samsungu či mladučkej spoločnosti Royole, ktoré vyvíjajú svoje vlastné skladačky.

Domov
Zdieľať
Diskusia