Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 16:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovák predal svoju maloletú dcéru na sobáš za 3 000 €

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď sa dievča pokúsilo utiecť, bolo zbité.

Polícia Slovenskej republiky na svojej facebookovej stránke informuje o viacerých netradičných prípadoch, no tento dozaista patrí medzi tie najhrozivejšie. V nedávno zdieľanom príspevku administrátor stránky opísal udalosti z roku 2017, v rámci ktorých mal otec (Tomáš) v okrese Komárno predať svoju maloletú dcéru.

Predaj sa uskutočnil za účelom sobáša s ďalším maloletým chlapcom, pričom otec maloletej za tento zvrátený obchod obdržal sumu 3 000 €. Tomášova dcéra bola následne prinútená k presťahovaniu k cudzej rodine, kde žila spoločne s maloletým chlapcom, ktorého si mala vziať za muža.

Podľa informácií polície bola dcéra obvineného nútená k upratovaniu, k starostlivosti o ďalšie deti v rodine, no taktiež k vedeniu riadneho ,,manželského života“ s maloletým chlapcom. 

V prípade, že sa dcéra obvineného otca chcela vrátiť domov, mala byť cudzou rodinou zbitá. Za zločin obchodovania s ľuďmi vyšetrovateľ predložil návrh na podanie obžaloby proti trom Slovákom. Po dokázaní viny im hrozí 7 až 12 rokov väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia