Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žiadna riť a malé kozy, plochá hruď. Separ a Sima sa ironicky prihovárajú hejterom

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Nevyčerpateľnej téme hejtu tentokrát venovala pozornosť dvojica Sima a Separ.

Sima má za sebou vydanie druhého sólového albumu s názvom Podľa seba, ktorý sa v okruhu jej fanúšikov teší veľkému úspechu. Minimálne po obsahovej stránke ide o voľné pokračovanie debutového projektu, kde autorka v prvom rade venuje pozornosť kritizovaniu rôznych skupín v spoločnosti a vzťahom

Postupne sa na verejnosť dostávajú aj videoklipy, pričom teraz sme sa dočkali pravdepodobne najviac očakávaného, kde hosťuje aj Separ. Skladba Anonym mood je sama o sebe venovaná hejterom na internete, ktorým sa obaja interpreti ironicky prihovárajú a úlohou vizuálu je len potvrdiť, že sú naozaj nad vecou. 

Všetko dotvára experimentálna hudobná produkcia z dielne SkinnyToma. Ako už asi tušíš, aj v tomto prípade sa do veľkej miery o tvorbu videoklipu postarala samotná Sima, ktorá vymýšľala scenár ku všetkým videoklipom zo svojho druhého projektu. Viac už ale v samotnom výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia