Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2019, 10:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vzácny pes zmiatol tisíce ľudí, ktorí si mysleli, že ide o sochu. Majiteľka reagovala aj na kritiku

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Piper si vďaka majiteľke žije ako v bavlnke.

Medzi najpopulárnejšie psie plemená na Slovensku rozhodne nepatrí plemeno Xoloitzcuintle. Zložitý názov skrýva mexického bezsrstého psa či mexického naháča, ktorý je podľa viacerých prieskumov na pokraji vyhynutia a postupne z ľudských domácností mizne. Neplatí to však pri Sandre Pinede z ďalekých Filipín.

Filipínčanka svojho mexického naháča Piper miluje nadovšetko, a tak zostala mierne zaskočená, keď sa nedávnou na sociálnych sieťach pochválila jeho fotkou a v priebehu hodiny získala tisíce lajkov a komentárov od ľudí, ktorí si mysleli, že nejde o psa, ale o umelú sochu.

Časť kometujúcich jej nechcela veriť, keď začala vysvetľovať, ako si svoju Piper kúpila len minulý rok a odvtedy si domáci miláčik žije ako v bavlnke. Sandra si užíva, že Piper nemá žiadnu srsť, a tak nepĺzne a ani nie je potrebné ju strihať či akokoľvek upravovať.

Jej živá psia socha si po každom kúpeli vychutnáva len natieranie kokosovým olejom, vďaka ktorému pokožka Piper žiari natoľko, že si ju naozaj môžeš pomýliť so sochou.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

Sandra si sama nikdy neuvedomila, že by vzhľad jej psa mohol na internete vyvolávať toľko vášní. Ľudia nielenže neverili, že Piper je ozajstný pes, ale venovali jej aj hromadu urážok.

Vzhľad bezsrstého psa sa koniec koncov nepáči úplne každému, a preto majiteľka Sandra všetkým odkazuje, aby aj mexickým naháčom dali šancu. Na svete ich zostáva málo, ale keby si jedného mal doma, vraj by si zistil, že ide o jedného z najzábavnejších psov vôbec.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Piper & Riley (@pipernriley),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Piper & Riley (@pipernriley),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Piper & Riley (@pipernriley),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Piper & Riley (@pipernriley),

Domov
Zdieľať
Diskusia