Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 16:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kapitán Fehérváry sa spoluhráčov nezastal. Bokroš tvrdí, že úplatok nikdy nezobral, vyvracia všetky obvinenia

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tlačová konferencia reprezentácie bola prehliadkou alibizmu najhrubšieho zrna.

Aktuálny tréner juniorskej reprezentácie Bokroš zhodnotil na tlačovej konferencii výkon veľmi jednoznačne. Tvrdí, že reflektuje súčasnú podobu slovenského hokeja a argumentoval aj tým, že sme mali náročnú skupinu. Vraj sme nemali na to, aby sme papierovo lepších súperov porazili. Kapitán Martin Fehérváry jeho slová potvrdil a celý šampionát zhodnotil zo svojej perspektívy neutrálne.

Keď dostali novinári priestor na otázky, pochopiteľne využili možnosť opýtať sa na kompromitujúce statusy aj samotných hráčov. Tí sa nedokázali vyjadriť konkrétne a celý čas hovorili len o tom, že je to niekoho názor, ktorý by sa dokonca ani nemal dostať z kabíny. 

Hráči potvrdili, že sa muselo veľmi často čakať na veľa vecí, no zároveň dodali, že to nemusela byť chyba menežéra Ulehlu. Toto všetko sa udialo aj napriek tomu, že sa Fehérváry pôvodne spomínaných statusov zastal. Na otázku, čo konkrétne vyčítajú Bokrošovi, odpovedali veľmi alibisticky a zrazu nemali žiadny konkrétny problém. 

 

O niečo konkrétnejšie a záživnejšie boli odpovede Bokroša. Čo sa týka príbehu s platbou kartou, tréner ho prerozprával znovu. Tvrdí, že všetko bolo presne opačne a Martinovi Pospíšilovi chcel naopak pomôcť. 

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Vyvracia aj obvinenia z korupcie a má v pláne všetko riešiť právnou cestou. Priznáva, že na tréningoch používa vulgarizmy, nikdy ich však neadresuje osobne. Na záver ešte pripustil, že mu táto práca nestojí za to, aby ho prepierali média a pripustil, že odstúpi. 

My sme sa rozhodli sťažujúceho sa Pospíšla osloviť na rozhovor, ktorý si môžeš prečítať tu

Domov
Zdieľať
Diskusia