Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 0:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Justice League konečne bude stáť v kine za to! Poďakujeme sa za to Batmanovi v The Lego Movie 2

Justice League konečne bude stáť v kine za to! Poďakujeme sa za to Batmanovi v The Lego Movie 2
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Lego Movie dorazí do kín už budúci mesiac a vďaka najnovším záberom vieme, že sa na neho môžeme smelo tešiť.

 Skvelý animák The Lego Movie 2 dorazí do našich kín už o mesiac. V tejto dobe je teda prirodzené, že na nás štúdiá zhadzujú náklady propagačného materiálu. My sme sa teda rozhodli spojiť to najnovšie, čo vyšlo a pripomenúť ti, prečo nebude návšteva kina v tomto prípade vôbec na škodu, práve naopak.

Jedným z dôvodov, prečo by si sa mal tešiť, je fakt, že na dvojke aktívne pracovali tvorcovia jednotky, že sa vracia Batman, hrdinovia prvého dielu a vydáme sa do vesmíru, kde si bude film uťahovať nielen z Chrisa Pratta. 

Trailery sľubujú nálož kvalitnej a oku lahodiacej animácie, množstvo humoru, gagov, easter eggov a zaujímavých postáv. Čo sa samotného príbehu týka, ten by mal nadviazať priamo na koniec jednotky a ukázať nám aj následky útoku mimozemšťanov z planéty Duplo. Hlavný hrdina menom Emmet bude dokonca riešiť existenciálnu krízu a hľadať svoje miesto v spoločnosti. Čo sa bude diať ďalej ti ukážu nové zábery nižšie.

V originálnom znení začujeme hlasy takých skvelých hercov, ako Chris Pratt, Alison Brie Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill, Margot Robbie či Tiffany Haddish. Na režisérskej stoličke tentokrát sedí Mike Mitchell. T

Ten režíroval animáky, ako Shrek Forever After či Trolls, ale ako animátor sa podieľal aj na projektoch Shrek 2, Shrek the Third či Monsters vs. Aliens.Do našich kín Lego Movie 2: The Second Part zavíta 7. februára (únor) budúceho roku. Podarí sa podľa teba nadviazať na parádny prvý diel?

Domov
Zdieľať
Diskusia