Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 14:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žiarlivý Slovák šíril klamstvá, že bývalá frajerka ponúka sexuálne služby. Dostal viac než 2 roky väzenia

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE
Uložiť Uložené

Lukáš sa k činu priznal a oľutoval ho.

Žiarlivostné scény neobchádzajú snáď nikoho z nás. Nič však netreba preháňať, o čom ťa presvedčí prípad z košického súdu, ktorý rozhodoval o osude Lukáša z Gelnice.

Ako informoval košický Korzár, súd sa zaoberal prípadom z roku 2016, keď Lukáš zo žiarlivosti začal o svojej bývalej frajerke Tamare šíriť vymyslené informácie o tom, ako za pár desiatok eur poskytuje sexuálne služby.

Využil na to sociálne siete, pretože si v jej mene vytvoril profil na portáli Azet.sk, nahádzal tam jej fotky a vymyslel si, že Tamara ponúka erotické služby za 40 €. Bývalú frajerku samozrejme o profile nepovedal, pričom si písal s rôznymi mužmi a posielal im jej súkromné telefónne číslo.

Žiarlivý Slovák šíril klamstvá, že bývalá frajerka ponúka sexuálne služby. Dostal viac než 2 roky väzenia
Zdroj: quinet/flickr

Záujemcovia potom Tamare písali a vyvolávali, pretože si chceli jej služby objednať. Zo strany Lukáša malo ísť o zákernú pomstu, na súde sa ku všetkému priznal a čin oľutoval, lenže súd mu trest neodpustil.

Rozhodnutie znie tak, že Lukáš by mal za zneužitie cudzej totožnosti stráviť vo väzení 28 mesiacov. Jeho advokátka sa však odvolala, a tak rozsudok ešte nie je právoplatný. Na druhej strane, je skvelé, že za podobné konanie padajú tresty už aj v našej krajine.

Domov
Zdieľať
Diskusia