Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018, 20:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mexičanka poslala list Santovi balónikom. Vianočné priania jej splnil náhodný Američan na druhej strane hraníc

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Roztomilý príbeh ukazuje ducha Vianoc.

Život sa niekedy dokáže postarať o nádherné príbehy. 60-ročný Američan Randy Heiss sa prechádzal za svojím pozemkom, keď náhodou narazil na zvyšky prasknutého balóniku. Tie chcel prirodzene upratať, no všimol si, že na jeho konci visel malý papierik.

Randyho španielčina nie je veľmi dobrá, ale čo-to dokázal preložiť a došlo mu, že išlo o list Santovi pripevnený na balóniku, ktorý do nebies poslala osemročná Dayami spoza americko-mexických hraníc.

Dievčatko chcelo bábiku a domček pre ne, ďalej oblečenie a potreby na maľovanie. Heiss si totiž nechal list kompletne preložiť u svojej manželky, a keď si bol stopercentne istý, o čo ide, rozhodol sa dievčatku priania splniť.

Nájsť ju však nebolo tak jednoduché, Randy Heiss preto o pomoc požiadal miestu rádiostanicu XENY, vďaka ktorej sa dievčatko podarilo nájsť a všetky darčeky na Vianoce dostalo presne podľa prianí.

Mexičanka poslala list Santovi balónikom. Vianočné priania jej splnil náhodný Američan na druhej strane hraníc
Domov
Zdieľať
Diskusia