Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018 o 20:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ohrdnutý muž otvoril vianočný darček od bývalej frajerky až po 47 rokoch

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Kanaďan svoj sľub celé tie roky neporušil.

Vo svojich tínedžerských rokoch možno všetky emócie prežívame oveľa intenzívnejšie. Predchádzajúce tvrdenie zaručene platilo pre Kanaďana Adriana Pearcea, ktorý dostal v roku 1971 ako 17-ročný chlapec vianočný darček od svojej vtedajšej frajerky Vicki Allen.

Do rúk mu ho vložila so slovami, že bude lepšie, keď sa rozídu, a tak na otváranie darčeka nedostal vôbec chuť. Po návrate domov ho hodil pod vianočný stromček a situácia sa opakovala dlhé roky až do začiatku decembra tohto roku.


Až 47 rokov trvalo Adrianovi, kým sa odhodlal svoj vianočný darček otvoriť. V médiách pritom zaujal už minulý rok, keď o svojom darčeku porozprával novinárom, ale na otvorenie sme si museli rok počkať. Zúčastnila sa ho aj samotná bývalá frajerka Vicki Allen, ba čo viac, Adrian medzitým stihol o svojom živote a darčeku napísať knihu.

Desiatky kamarátov aj známych sa zhromaždili v St. Alberte, kde boli zvedaví na to, čo mu vlastne Vicki podarovala. Ako sa ukázalo, bola to kniha plná komiksových ilustrácií s názvom „Love is...“. Vytvorila ju Kim Grove, ktorá sa pri tom inšpirovala zamilovanými listami od svojho manžela. Na ilustráciách opisuje to, čo vlastne láska znamená a predstavuje.

Adriana darček potešil, hneď vyhlásil, že si ho nechá zarámovať. Prekvapená bola aj Vicki, ktorá si už nepamätala, čo mu vtedy darovala.

Skonštatovala, že podobná tvrdohlavosť trvajúca 47 rokov zrejme nebude úplne zdravá, ale bola šťastná, že Adrian konečne môže nechať darček v minulosti. Sám sa dokonca vytešoval z toho, že sľub o tom, ako ho nikdy neotvorí vlastne neporušil, pretože ho otvoril spolu s Vicki a nie sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia