Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 13:54
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Motivačný prejav Arnolda Schwarzeneggera obletel svet a zasiahol milióny. Ak potrebuješ nakopnúť, vypočuj si ho

ZAUJÍMAVOSTI MOTIVÁCIA
Uložiť Uložené

Legendárny kulturista vie, ako človeka motivovať.

Niet pochýb o tom, že Arnold Schwarzenegger je jedným z najslávnejších kulturistov na svete. Za dlhé roky svojej športovej kariéry inšpiroval stovky tisíc mladých aj starých, mužov či žien, aby vstali a začali sa venovať nielen svojmu telu, ale aj rozvíjaniu svoje mysle.

Arnold má za sebou aj skúsenosti z pozície kalifornského guvernéra, takže prechod od kulturistiky do politiky zvládol na výbornú, pričom dodnes sa snaží ľudí posúvať dopredu.

Aj keď Arnold tento rok oslávil už svoje 71. narodeniny, pri pohľade na bývalého kulturistu rakúskeho pôvodu by človek ani zďaleka netipoval, že si na torte sfúkol už toľko sviečok. Začiatkom decembra sa na pozvanie motivačného kouča Jurgena Hollera objavil v nemeckom Mníchove, kde vystúpil s prejavom na podujatí Power Weekend.

Nemusíš obľubovať motivačné kecy rečníkov a koučov, ktorí vo svojom živote prakticky nič nedosiahli a napriek tomu poučujú ľudí, avšak životné úspechy a skúsenosti Arnolda predurčujú k tomu, aby ľuďom prehovoril do duše.

Schwarzenegger sa postavil pred celú sálu a porozprával publiku o tom, ako kedysi cvičil 5 či 6 hodín denne, pretože mal pred sebou jasný cieľ. Podelil sa s nimi o niekoľko krokov, ktoré by človeka mali doviesť k úspechu, a zdôraznil aj fakt, že v živote sa netreba spoliehať na plán B.

Odporúčané
Ako byť úspešný vo všetkom, do čoho sa pustíte Ako byť úspešný vo všetkom, do čoho sa pustíte 22. februára 2024, 13:00

Motivačný prejav Arnolda Schwarzeneggera sa začal veľmi rýchlo šíriť na sociálnych sieťach a dnes zasiahol už niekoľko miliónov ľudí. Ak na teba už doľahla depresia zo sviatkov a blížiaceho sa nového roku, potom si na 12 minút sadni a pozorne počúvaj. Lepší motivačný prejav tak ľahko nenájdeš.

Domov
Zdieľať
Diskusia