Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 22:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Športovkyňou roka sa stala fenomenálna Nasťa Kuzminová

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša biatlonistka zabodovala na olympiáde.

V pravidelnej ankete Športovec roka zvíťazila Anastasia Kuzminová. Aj keď ju čakal tvrdý boj s Petrom Saganom, Nasťa tento rok zabodovala na olympijských hrách v Južnej Kórei, a tak nakoniec nebolo pochýb o tom, že sa musí stať športovkyňou roka práve naša biatlonistka.

Anastasia sa objavila na svojej tretej olympiáde, pričom domov si odniesla hneď tri medaily. Na druhej priečke sa umiestnil cyklista Peter Sagan, na tretej zase strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková.

Nasťa sa v Pjongčangu ešte hlbšie zapísala do historických análov slovenského športu. Na olympijských hrách ju čakali štyri individuálne disciplíny, pričom trikrát uspela a skončila na medailových pozíciách. Slovenských fanúšikov potešila zlatou aj dvomi striebornými medailami.

Ani Nasťa, ale ani Peťo sa na priamom prenose nemohli zúčastniť. Kuzminová momentálne bojuje na Svetovom poháre v biatlone v Novom Měste na Morave, zatiaľ čo Sagan je stále na cestách. Divákom preto poslali aspoň milé odkazy. 

Športovkyňou roka sa stala fenomenálna Nasťa Kuzminová
Zdroj: TASR/Branislav Račko
Domov
Zdieľať
Diskusia