Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 10:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo zrušil rozprávkový gól spoluhráča Dybalu. Juventus tak prehral

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan sa v posledných minútach zápasu nezaskvel.

Juventus sa predstavil vo svojom poslednom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov. Taliansky klub čelil švajčiarskemu tímu Young Boys Bern a pred súbojom bol samozrejme papierovým favoritom.

Na ihrisku sa predstavil aj jeden z najlepších futbalistov sveta Cristiano Ronaldo, lenže zápas si určite nezapíše medzi svoje najlepšie výkony. Nepodarilo sa mu streliť gól, nepodal najlepší výkon a v posledných minútach zápasu dokonca nešťastne ukradol svojmu spoluhráčovi Paulovi Dybalovi rozprávkový gól.

Juventus od 68. minúty prehrával hneď 2:0, pretože po dvoch góloch Hoaraua dovtedy hráči talianskeho giganta nevedeli odpovedať. Napriek tomu pred koncom ožili, v 80. minúte znižoval na 2:1 práve Dybala a Juventus si postupne vybudoval obrovský tlak.

Vyvrcholil krátko pred koncom zápasu, keď Taliani rozohrávali rohový kop. Lopta sa po viacerých odrazoch dostala ku Dybalovi, ktorý napriahol a spoza šestnástky vypálil dokonalú strelu. Zapadla priamo pod brvno a hráči Juventusu sa vytešovali z toho, že zachránili aspoň bod.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Tešili sa však predčasne. Málokto si v prvej chvíli všimol, že perfektnú strelu Dybalu sa tesne pred bránou pokúsil hlavou usmerniť do siete práve Cristiano Ronaldo. Portugalčan však stál v ofsajde. Keby sa nezapojil do hry, gól by zrejme platil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia