Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 17:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher Vlog: Najnáročnejší pracovný deň!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Náš tretí vlog je na YouTube a tentokrát máš možnosť vidieť, ako vyzerá náročný pracovný deň nášho videotímu.

V posledných týždňoch sme sa začali venovať aj konceptu vlogov a vlastne ľutujeme len to, že sme nezačali skôr. V prvom rade by sme sa chceli poďakovať za reakcie divákov a sľubujeme, že budeme v tejto sérii pokračovať aktívne. Dôkazom je aj dnešok, kedy vychádza tretí diel Refresher Vlogov, v rámci ktorého ti ukážeme jeden bežný pracovný deň v našom bratislavskom office. 

Našich moderátorov čakal kurz s profesionálom Patrikom Hermanom, vďaka ktorému budú teraz predvádzať artikulačnú a gestikulačnú ekvilibristiku. Čo sa naučili a ako vlastne celý tento deň prebiehal už máš možnosť vidieť v samotnom videu. 

V jeho závere sa všetko už tradične obrátilo na veľkú párty, no ešte predtým ti ukážeme, ako prebieha natáčanie Freshnews. Následne sme sa ešte presunuli na dve točenia do bratislavských klubov a s potešením môžeme konštatovať, že máme za sebou ďalší náročný pracovný deň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia