Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chceš si zarobiť 90-tisíc € za to, že s bohatou rodinou precestuješ svet? Hľadajú človeka, ktorý vie narábať s foťákom

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Pracovná ponuka, aká sa neodmieta.

Ak máš toľko peňazí, že netušíš, ako by sa dali minúť, môžeš si na celý rok najať fotografa. Rovnako rozmýšľa jedna nemenovaná rodina, ktorá sa na portál pre fotografov Perfocal obrátila s nezvyčajnou prosbou.

Predchádzajúci fotograf podal výpoveď koncom leta z rodinných dôvodov a rodina odvtedy nedokázala vo svojom okolí nájsť adekvátnu náhradu. V inzeráte na spomínanom portáli preto rodina špecifikovala všetky podmienky, ktoré by nový fotograf mal spĺňať. A ak máš pocit, že je práca ako ušitá pre teba, ešte si aj kráľovsky zarobíš.

Chceš si zarobiť 90-tisíc € za to, že s bohatou rodinou precestuješ svet? Hľadajú človeka, ktorý vie narábať s foťákom
Zdroj: tumblr

Rodina od teba bude vyžadovať schopnosť odísť z domova v priebehu niekoľkých hodín či dní. Občas s nimi vycestuješ na viac ako 3 mesiace, takže si doma veľa záväzkov nevybuduješ, ale k dispozícii budeš mať až 30 dní dovolenky a plne preplatené dni, keď náhodou ochorieš. Za rok si tak zarobíš 90-tisíc €.

Cestovať by si mal po skoro všetkých kontinentoch od Európy, Severnej aj Južnej Ameriky a Austrálie. Rodina vlastní viacero letných či zimných sídiel po celom svete, a tak nebude o destinácie núdza. Ponúkaný kontrakt by mal trvať 12 mesiacov, avšak v prípade vzájomnej spokojnosti môže byť predĺžený. Denne by si pritom pracoval približne 10 hodín.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Aby potenciálnych záujemcov rodina nalákala ešte viac, v inzeráte spomenula, že sa počas roka zúčastnia udalostí ako preteky Formuly 1 v Monaku či Abu Zabí, karneval v Rio de Janeiru či Mardi Gras v americkom New Orleans. Ak vyhľadávaš dobrodružstvá, zrejme ťa poteší potápanie na Maldivách či lyžovanie vo Val d’Isere.

Budúci fotograf musí mať za sebou minimálne 5 rokov relevantných skúseností. Zvládol bude musieť aj náročný výberový proces, pretože po prvom kole treba s rodinou stráviť víkend, aby zistila, či im ako osoba vyhovuješ. Po tom všetkom sa vo februári môžeš tešiť na prvý výlet a začiatok tej najlepšej práce svojho života.

Chceš si zarobiť 90-tisíc € za to, že s bohatou rodinou precestuješ svet? Hľadajú človeka, ktorý vie narábať s foťákom
Zdroj: Perfocal
Domov
Zdieľať
Diskusia