Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 23:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

CS:GO nečakane predstavilo nový battle royale mód. Hru si odteraz zahráš úplne zadarmo

TECH
Uložiť Uložené

Svet Counter-Strike čakajú výrazné novinky.

Obrovský úspech battle royale hier ovplyvnil celý herný priemysel. Momentálne najpopulárnejšou hrou založenou na tomto móde je nepochybne Fortnite, avšak v minulosti sa už objavili viac či menej úspešní konkurenti.

Svet však zostal prekvapený z oznámenia, ktoré prichádza od vývojárov hry Counter-Strike: Global Offensive. Jej hráči až dodnes často hrami ako Fortnite pohŕdali, lenže Counter-Strike podľahlo trendom a predstavilo nový herný mód Danger Zone. Neboj sa, nejde o žiadnu revolučnú inováciu, Danger Zone je jednoducho názov battle royale módu, ktorý si od tejto chvíle môžu hráči vyskúšať na vlastnej koži.

Counter-Strike na svojom blogu nový mód opisuje ako dynamický zážitok postavený na taktickej hrateľnosti, pri ktorom musia hráči využívať svoju inteligenciu, predvídavosť, zručnosti a prostriedky na to, aby vyhrali. Hráči majú možnosť bojovať úplne sami, ale pokojne môžu vytvárať skupiny dvoch až troch ľudí.

Ako naznačujú propagačné materiály, v jednej chvíli budú môcť mód Danger Zone hrať 18 hráči naraz, pričom na mape Blacksite si nájdeš prostriedky na prežitie a vraj sa máš pripraviť na neočakávané. Súčasťou budú aj kontrakty, ktorými si vieš prilepšiť, a samozrejme zhadzovanie vzácnych predmetov dronmi. Svojim súperom sa môžeš postaviť čelom, alebo sa radšej skryť a vyčkať, kým sa situácia upokojí.

Aby toho nebolo málo, Counter-Strike: Global Offensive sa od dnešného dňa stáva bezplatnou hrou, takže si ju stačí stiahnuť a pustiť sa do boja. Súčasní majitelia dostanú od vývojárov pamätnú medailu a všetky doterajšie účty budú automaticky aktualizované na Prime status, takže od nových hráčov sa budeš vedieť odlíšiť.

Zmena vyvolala na sociálnych sieťach zmiešané reakcie. Veľké množstvo fanúšikov konštatuje, že Counter-Strike práve zomrelo, avšak nový herný mód očividne hre pridá na atraktivite, čo pravdepodobne vývojári očakávajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia