Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2018, 12:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bývalý frajer Ariany Grande rozmýšľa nad samovraždou. Speváčka už zareagovala na Instagrame

HUDBA ARIANA GRANDE INSTAGRAM PETE DAVIDSON
Uložiť Uložené

Speváčka fanúšikov vyzvala, aby sa správali lepšie.

Speváčka Ariana Grande pred pár týždňami zrušila svoje zásnuby. Jej bývalý priateľ Pete Davidson sa po stroskotaní vzťahu vrátil na televízne obrazovky do šou Saturday Night Live, kde sa objavoval už v minulosti, a pokračoval v zabávaní divákov, lenže vnútorne prežíva ťažké chvíle.

Odkedy začal chodiť s Arianou na seba pritiahol oveľa väčšiu pozornosť a ľudia si z neho hneď začali uťahovať. Narážali na jeho vzhľad, osobnosť, správanie či vyjadrovanie a šikana dospela do bodu, z ktorého už nevedel pokračovať. Na svoj Instagram preto zavesil príspevok, kde rozpráva o tom, čo posledných deväť mesiacov prežíva.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pete Davidson (@petedavidson),

Doteraz bol ticho, na nikoho sa nesťažoval, ale po rozchode s Arianou mu pretiekol pohár trpezlivosti. Zamyslel sa nad tým, ako mu môže začať nadávať celý svet bez toho, aby poznali konkrétne fakty či súvislosti o tom, prečo sa rozišli.

Nielen na internete, ale aj v uliciach mu ľudia nadávajú a situácia dospela do bodu, keď rozmýšľal nad samovraždou. Samovražedné myšlienky sa mu pritom pravidelne vracajú, avšak zaprisahal sa, že sa nezabije, ani keby sa celý internet postavil na hlavu a prinútil ho k tomu.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Ticho nezostala ani samotná Ariana Grande. V príbehu na Instagrame upozornila svojich fanúšikov, aby boli k ľuďom milší, pretože nikto nevie, čo jednotlivé osoby prežívajú. Dodala, že ak Peteovi nadávajú kvôli tomu, ako ho zobrazila vo svojej novej skladbe Thank U, Next, potom zrejme vôbec nepochopili, čo jej textom myslela.

Bývalý frajer Ariany Grande rozmýšľa nad samovraždou. Speváčka už zareagovala na Instagrame
Zdroj: Instagram/Ariana Grande
Domov
Zdieľať
Diskusia