Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 11:36
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Na svete je termín i prvá upútavka 3. série The Grand Tour. Bude aj tou poslednou?

TECH THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

V úvode budúceho roka sa dočkáme opäť nádielky parádnych áut, tradičnej akcie a povestného humoru.

V roku 2015 sa trojica známych protagonistov vzhľadom k uplynulým udalostiam v BBC upísala Amazonu, čoho výsledkom bol vznik projektu The Grand Tour. Reč je samozrejme o svätej trojke Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May, ktorí sa opäť po menšej časovej odmlke chystajú vrátiť na obrazovky.

Na svet sa totiž v uplynulých hodinách predral prvý oficiálny teaser chystanej 3. série, ktorá sa pod záštitou Prime Video ukáže 18. januára 2019. Práve týmto dňom tak odštartuje ďalšia a možno aj posledná séria TGT-čka. Nie je tajomstvom, že internetová televízia pri vzniku projektu The Grand Tour hovorila o 36 epizódach, teda 3 sériách. Neskôr sa začalo špekulovať o 5-ročnom horizonte, britský Daily Mail však vyrukoval s informáciou, že žiadne zmluvy už podpísane neboli. Toto tvrdenie sa krátko na to Jeramy Clarkson pokúsil spochybniť.

 

Na svete je termín i prvá upútavka 3. série The Grand Tour. Bude aj tou poslednou?
Zdroj: www.youtube.com

Tak či onak, podstatné je, že v sklonku niekoľkých týždňov sa dočkáme opäť nádielky parádnych áut, tradičnej akcie a povestného humoru. Dôkazom toho je prvá upútavka, kde napríklad Richard Hammond riskuje na moste cez strmý kaňon v Kolumbii ďalší zo svojich 9 životov. Ani tentokrát nebudú chýbať cestovateľské dobrodružstvá, v rámci ktorých sa prenesieme napríklad do USA, Mongolska, Číny či Škótska.

Domov
Zdieľať
Diskusia