Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 15:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho debut Dummy Boy sa neoficiálnou cestou dostal von, aj keď je jeho autor stále za mrežami

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Medzi fanúšikov sa neoficiálnou cestou dostáva prvý štúdiový album dúhového väzňa.

Ak si náhodou už ôsmykrát za posledný týždeň omylom otvoril článok o interpretovi, ktorý ťa absolútne nezaujíma, tak sa ti vopred ospravedlňujeme. Pre fanúšikov Tekashiho tvorby tu však máme správu, že očakávaný debut sa dnes dostáva na verejnosť mimo oficiálnej cesty.

Po tom, čo bol 6ix9ine zatvorený do federálnej väznice, sme sa od jeho manažmentu, resp. vydavateľstva dočkali vyjadrenia, že kým sa všetko nevysvetlí, vydanie avizovaného Dummy Boy bude pozastavené. Kompetentní však pravdepodobne zabudli na to, že okrem streamovacích služieb mal byť projekt dostupný aj na oficiálnej webovej stránke dúhového rapera za 6,99 dolárov. Zakúpiť si ho už stihlo zopár šťastlivcov, ktorí ho teraz šíria internetom.

Nájdeš na ňom spolupráce s Nicki Minaj či Kanyem Westom na doteraz neuverejnených skladbách, čo má však pre samotného autora a jeho vydavateľstvo jednu veľmi veľkú nevýhodu. Namiesto miliónov zo streamovacích služieb a prvenstiev v prestížnych rebríčkoch Billboardu sa nedočká prakticky ničoho a ešte musí čeliť obvineniam smerujúcim k doživotiu. 

UPDATE: Album je konečne vonku aj oficiálnou cestou! 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia