Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao už nikdy nechce vystupovať v aquaparku. Na koncertoch sa učí padať štýlovo

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie seriálu Refresher Backstage, s ktorým sme sa tentokrát opäť objavili v bratislavskom MMC na obrovskom koncerte Bennyho Crista.

V rámci našej série Refresher Backstage sme už mali možnosť pozrieť sa na veľa exkluzívnych a zaujímavých miest. Naším cieľom je v prvom rade ukázať fanúšikom slovenskej a českej hudby, ako vyzerá útočisko ich obľúbených interpretov predtým, ako vylezú na stage. Predsa len, ide o miesto, kde bežne fanúšikovia prístup nemajú a umelci ho využívajú v prvom rade na to, aby mali pokoj.

Tentokrát sme sa opäť ocitli v najväčšom bratislavskom klube MMC, ktorý hostil vzácne vystúpenie Bennyho Cristovaa. Ten už budúci rok chystá aj obrovskú show v pražskej O2 aréne, no lístky sa stihli vypredať za pár týždňov. 

Vychutnaj si exkluzívne zábery z backstageu jedného z najznámejších českých spevákov. Dozvieš sa, ako často Ben padá zo stageu, prečo by už nikdy nechcel hrať v aquaparku a tiež to, aké jedlo preferuje pred koncertom. Viac už ale v samotnom výslednom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia