Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 14:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Frajerka vtipne opísala, ako stratila priateľa kvôli Red Dead Redemption 2. Vraždil srnky, zajace a neustále kričal na telku

TECH
Uložiť Uložené

Recenzia hry Red Dead Redemption 2, akú si zrejme ešte nevidel.

Hranie počítačových hier vie byť návykové a vytvoriť v človeku závislosť. Nedávne vydanie hry Red Dead Redemption 2 síce majiteľom počítačov závislosť spôsobiť nemohlo, pretože hra vyšla len na konzoly, ale dokázalo naštrbiť vzťahy frajerov a frajeriek.

Jedna z nich má na YouTube vlastný kanál s názvom Girlfriend Reviews, ktorý si založila práve pri príležitosti vydania Red Dead Redemption 2, pretože kvôli hre pomyselne stratila svojho partnera. Od vydania hrával bez prestávky celé dni a večer prichádzal do postele unavený, pozdravil sa jej replikou z hry a následne si otvoril Reddit, kde o nej nasával nové informácie. 


Frajerka sa preto rozhodla vtipne zrekapitulovať, či by ženy mali nechať svojich mužov hrať Red Dead Redemption. Hre vytkla nekonečné zvuky streľby, zabíjanie Bambiho a opakujúce sa repliky, pričom skonštatovala, že keď jej dal frajer šancu zahrať si ju, hneď mu zabila koňa a už ovládač do ruky nedostala.

Prvých 10 hodín hrania vraj bude tvoj frajer len vrieskať na telku, keď vždy na koni narazí do stromu, alebo si pomýli príkaz a namiesto rozhovoru postavu jednoducho zabije, keďže akcia v hre používa rovnaké tlačidlo. 

Vo svojom videu sa snažila pomôcť ženám rozhodnúť sa, či majú mužom dovoliť kúpiť si Red Dead Redemption, a po prvotnom úspechu už stihla zrecenzovať aj Fallout 76 či Spider-Mana. Všetky tri jej videá stoja za pozretie.

Domov
Zdieľať
Diskusia