Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2018, 18:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rocket a Groot by údajne mohli dostať svoj vlastný seriál od Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mal by si záujem o seriál s touto dvojicou?

Začiatkom septembra (září) sme ťa informovali o tom, že streamovacia služba od Disney sa bude pýšiť aj seriálom s Lokim a Scarlet Witch, no a približne mesiac na to k nám prišla potešujúca správa o projekte s Winter Soldierom a Falconom. V oboch prípadoch by malo ísť o 6 až 8 epizódny seriál, ktorý budeme môcť vidieť prostredníctvom Disney+.

Čo tak ale nejaké postavy z Guardians of The Galaxy? Dal by si šancu Rocketovi a Grootovi? ThatHashtagShow nedávno zdieľalo nepotvrdenú informáciu, ktorá naznačuje, že by sme sa v budúcnosti mohli dočkať aj tejto zábavnej dvojice.

Rocket a Groot by údajne mohli dostať svoj vlastný seriál od Marvelu
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Pokiaľ by sa nakoniec daná správa potvrdila, išlo by o prvý seriálový projekt od Marvelu, ktorý by na Disney+ vysielal dobrodružstvá dvoch CGI postáv. Samozrejme, vytvorenie seriálu zameraného na CGI postavy by nemusela byť práve lacná záležitosť. Obľúbenosť kľúčovej dvojky je ale zjavná a ich príbehy by sa dali od filmovej trilógie určite ešte rozviť.

Diváci Guardians of The Galaxy dobre vedia, že Groot a Rocket si spolu ešte pred filmovou sériou zažili množstvo dobrodružstiev, a tak by nemal byť problém predstaviť fanúšikom ich spoločné začiatky. Nevieme však, aký postoj by k tejto veci zaujali dabéri Vin Diesel a Bradley Cooper, a rovnako ani netušíme, či o danej možnosti štúdio vôbec uvažuje.

Podľa portálu ThatHashtagShow sa však medzi námetmi na ostatné seriály mala do rúk vedúceho Marvelu Kevina Feigeho údajne dostať aj zložka s Rocketom a Grootom. Aktuálne teda môžeme len premýšľať, či sa práve kvôli tejto dvojke štúdiu oplatí riskovať s investovaním peňazí. Čo myslíš ty? Dal by si im šancu?

Anketa:
Sledoval by si seriál s Rocketom a Grootom?
Jasné, určite
Zrejme nie
Jasné, určite
91 %
Zrejme nie
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia