Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 14:47
Čas čítania 0:00
Vl Mi

V Red Dead Redemption 2 sa môžeš nechať aj znásilniť. V osamelej chate ti úchyl nič nedaruje

TECH
Uložiť Uložené

RDR2 má aj niekoľko týždňov po jej vydaní stále kopu prekvapení, čím ohuruje hráčov aj spoločnosť.

Nedávno vydaná pecka od Rockstaru patrí medzi najvydarenejšie hry vôbec. Perfektný open world, skvelá hrateľnosť a mnoho vychytávok z nej robia skutočne majstrovské dielo, ktoré musí skúsiť každý zanietený hráč. Aj nás, redakciu Refreshera, dostala táto hra do kolien, čo sme stručne zhrnuli v našej recenzii.

Ako to však pri vydavateľstve Rockstar býva, v hre môžeme nájsť nespočetné množstvo zaujímavých interakcií, čím je hra špecifická a jedinečná. To však prináša aj temnú stranu mince, čím je vynaliezavosť hráčov. Za spomenutie stojí zabíjanie feministiek, čo rozvírilo debaty naprieč celým spektrom nielen hernej spoločnosti.

Tentokrát tu máme easter egg v podaní úchyla, ktorého môžeme pokojne zaradiť medzi tie najviac creepy postavy z hry. Video s podrobným návodom, ako hlavnému hrdinovi Arthurovi spôsobiť traumu, sa prednedávnom objavilo na kanáli Somewhat Awesome Games. Účinkuje v ňom typický sedliak žijúci v chátrajúcej chatke v lese, ktorý ťa pozve na niečo pod zub. Zvyšok snáď nemusíme rozpitvávať. 

Anketa:
Zahral si si už RDR2?
Áno, hra sa mi páčila
Áno, moc ma nebavila
Zatiaľ nie
Áno, hra sa mi páčila
38 %
285 Hlasov
Áno, moc ma nebavila
3 %
24 Hlasov
Zatiaľ nie
59 %
449 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia