Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 14:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet sa zamiloval do vianočnej reklamy od McDonald's, zatienila aj tie najočakávanejšie

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Spoločnosť McDonald's vianočnou reklamou všetkým vypálila rybník.

Vianočné reklamy svetoznámych obchodných domov už každý rok očakávame. John Lewis v roku 2018 stavil na známu osobnosť a zavolal si na pomoc Eltona Johna, čo si môžeš pozrieť aj na našom webe, avšak rybník mu podľa ľudí na internete vypálil McDonald’s.

Nedá sa povedať, že by McDonald’s patril medzi spoločnosti, od ktorých sa očakávajú tie najlepšie vianočné reklamy, ale britská divízia sa nenechala zahanbiť.

Hlavnými postavami príbehu sú samozrejme Santa Claus so svojím sobom. Príbeh prebieha štandardne, pretože Santa navštevuje jednotlivé domovy, rozdáva darčeky a vychutnáva si sušienky s mliekom či koláče, ktoré mu deti nechávajú pripravené, aby mal dostatok síl na nasledujúcu časť cesty.

Nikto si však nespomenul na soba. Bez zvieraťa by Santa nemohol doručiť žiadne darčeky, ale pomyselný Rudolf na ceste tiež potrebuje jedlo, a tak Santovi napadne myšlienka, ako krízu vyriešiť.

 V diaľke si všimne prevádzku McDonald’s, zájde dnu a odchádza z nej s hromadou mrkiev, vďaka čomu sa si môže sob doplniť sily a pokračovať v doručovaní darčekov.

Odporúčané
KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? 26. decembra 2023, 12:00

Užívatelia na internete nešetrili slovami chvály a konštatovali, že reklama od siete rýchleho občerstvenia je niekoľkonásobne lepšia ako reklama od Johna Lewisa. Vraj ich ako jediná rozplakala, pretože doteraz nikto nepremýšľal nad tým, či nepotrebujú jesť aj soby.




Domov
Zdieľať
Diskusia