Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2018, 15:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vianočný darček ti môže zmeniť život. Dôkazom je Elton John v emotívnej reklame

ZAUJÍMAVOSTI ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Vianočné reklamy obchodného reťazca John Lewis sa tešia veľkému úspechu, výnimkou nie je ani súčasný rok.

Vianoce sú pre každého magickým obdobím, ktoré je špecifické aj tým, že sú na seba ľudia o niečo lepší. Neodmysliteľnou súčasťou je tiež obdarúvanie našich blízkych, čo, pochopiteľne, firmy využívajú na to, aby propagovali svoje produkty a služby. V rámci Británie je v tejto disciplíne veľmi silný obchodný reťazec John Lewis, ktorý každoročne štartuje sezónu reklamným spotom.

Tentokrát sa v hlavnej úlohe objavuje legendárny Elton John. Cieľom reklamy je v prvom rade poukázať na to, že nám vianočný darček môže zmeniť život, čo tvorcovia demonštrujú na príbehu ikonického speváka a klaviristu.

Vo videu máme možnosť vidieť krátky zostrih zásadných momentov jeho kariéry v opačnom poradí. Len pre zaujímavosť, zahraničným médiám sa podarilo zistiť, že si Elton za tento reklamný spot vypýtal necelých 6 miliónov eur

Domov
Zdieľať
Diskusia