Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 18:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Reálny dizajn Pokémonov a Ryan Reynolds ako hláškujúci detektív Pikachu. Prvý trailer pre šialenú verziu Pokémonov je skvelý

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Popravde, nevieme sa dočkať.

Keď sa ohlásilo, že film Pokémon: Detective Pikachu skutočne vznikne a že jeho hlasom sa stane Ryan Reynolds, nerobili sme si veľké nádeje. Práve naopak. Dnes sa však z ničoho nič objavil na internete trailer a my sme viac-menej nadšení. Reynolds ako hláškujúci Pikachu vo svete, kde majú Pokémoni a ľudia spolunažívať? 

Trailer sľubuje viacero zápletiek, množstvo legendárnych Pokémonov, dokonca aj veľkú deštrukciu, reálnejší vzhľad Pokémonov a množstvo ďalšieho. V prvom rade môže ísť o ideálny oddychový film do kina, na ktorý môžete zobrať úplne kohokoľvek. Nakoniec, kto by nepoznal Pokémonov? Na druhe strane, v tomto svetle ich pozná len málokto. 

Zdá sa, že jediným dabérom bude Ryan Reynolds. Ten nadabuje Pikachu-a, pričom postava herca Justica Smitha je jediná, kto mu rozumie. Pokémoni majú svoj vlastný jazyk, no ľudia im nikdy nerozumeli. To sa teraz mení a na Timovi je, aby to patrične využil. Rozohráva sa totiž tajomná hra s neistým koncom a kriminálnymi zápletkami.

Okrem nich uvidíme aj Kathryn Newton (Big Little Lies) či Kena Watanabeho (Godzilla), pričom o réžiu sa postará Rob Letterman (Shark Tale). Pokiaľ všetko pôjde ako má, Pokémon: Detective Pikachu by do kín mal doraziť 10. mája 2019 (natáčanie začalo ešte v januári tohto roka). Nižšie sa už pozrite na podarený trailer a dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte. My sme jednoznačne zaskočení, ale aj milo prekvapení. 

Reálny dizajn Pokémonov a Ryan Reynolds ako hláškujúci detektív Pikachu. Prvý trailer pre šialenú verziu Pokémonov je skvelý
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia