Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 20:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Rytmus bojujú proti bulváru, influenceri menujú najdrahšie kúsky v šatníku

REFRESHER FRESHNEWS RYTMUS STRAPO
Uložiť Uložené

Máme za sebou ďalší plodný týždeň, ktorý priniesol množstvo zaujímavostí.

Prehľad noviniek za uplynulých pár dní s titulom Freshnews tu pre teba máme aj dnes od 18:00 a opäť sa toho udialo naozaj hojne. Slovensko aktuálne žije bojom s bulvárom, ktorému sa postavili domáci rapoví interpreti. Pohár trpezlivosti pretiekol dávno a kompetentní rôznych denníkov by sa mali konečne zamyslieť, či nedokážu robiť žurnalistiku aj poctivo. 

Okrem konfliktov sme boli svedkami príjemných záležitostí, medzi ktoré radíme napríklad jedinečnú bratislavskú párty, kde sa stretlo mnoho známych tvárí. Video nájdeš na našom YouTube spoločne s ďalšími novinkami. 

Pripravené máme aj aktuality zo sveta hier či filmov, no všetko dôležité sa už ale dozvieš od tradičnej moderátorskej dvojice Deniska a Šajmo. V komentároch si skús tipnúť, akí hostia sa ešte vo Freshnews v tomto roku objavia. A keď sa ti podarí uhádnuť aspoň dvoch, napíšeme ti a odmeníme ťa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia