Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 10:42
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Ariana Grande má hlavu v oblakoch vo videoklipe ku skladbe o úzkosti

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Speváčka je napriek ťažkému obdobiu mimoriadne aktívna a zverejňuje vizuál ku skladbe Breathin.

Speváčka Ariana Grande zažila v posledných mesiacoch veľa ťažkých chvíľ. Na hudbu však nezanevrela, práve naopak, je aktívna tak ako nikdy predtým. Nedávno ohlásila ďalší, v poradí piaty štúdiový album, ktorý by mal niesť názov Thank u, next. V marci 2019 odštartuje dlhoočakávané turné s názvom Sweetener World Tour.

Aby toho nebolo málo, prostredníctvom sociálnych sietí posúva fanúšikom ukážky nových songov. Pred pár dňami sme sa dokonca dočkali skladby, v ktorej Ariana spomína na bývalých priateľov a ďakuje Mac Millerovi.

Ty si teraz môžeš spríjemniť čakanie na nový album, pretože sme sa dočkali vydareného vizuálu ku skladbe Breathin. Tá pochádza z augustového úspešného albumu Sweetener a jej nosnou témou je speváčkine vyrovnávanie sa s úzkosťou.

Ariana vo videoklipe spomalene kráča rušným svetom okolo nej. Takisto ju uvidíš  doslova s hlavou v oblakoch. Vo vizuále vyzerá viac než očarujúco a presvedčiť sa o tom môžeš nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia