Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2018, 10:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande spomína na svojich expriateľov. Ďakuje Mac Millerovi

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Obľúbená speváčka vydáva jednu z najsilnejších skladieb v živote. Odkaz si na nej nájdu všetci jej bývalí.

Ariana Grande má za sebou veľmi náročné obdobie. Ešte v minulom roku sa musela dostávať z neľahkej situácie, ktorá súvisela s explóziou počas jej koncertu, kde zahynuli viac ako dve desiatky ľudí. Keď sa už definitívne touto emotívnou udalosťou preniesla, dokázala vydať kvalitný album Sweetener

Ešte pred tým sa však rozišla s Mac Millerom, pričom dôvodom mala byť jeho závislosť, kvôli ktorej sa vraj správal nevhodne. Ariana si našla ďalšieho priateľa a svet v septembri obletela správa o tom, že známy raper umrel na predávkovanie vo vlastnom dome. To pochopiteľne Arianu zobralo opäť, keďže fanúšikovia na základe okolností pripisovali vinu jej. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že je speváčka veľmi silnou osobnosťou, keďže dnes vydáva skladbu thank u, next. Venuje ju všetkým svojim expriateľom vrátane Big Seana a Rickyho Alvareza. A tiež zosnulému Mac Millera. Viac už ale v samotnej novinke, ktorá tentokrát postráda vizuál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia