Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 14:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor si zafajčil marihuanu s legendárnym Mikom Tysonom. Vyriešili si pri nej aj konflikt z minulosti

ŠPORT CONOR MCGREGOR MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Predtým, ako McGregor vysmial Mayweathera, zašiel na stretnutie s Mikom Tysonom.

Bojovník Conor McGregor sa po prehratom súboji s Khabibom Nurmagomedovom opäť objavuje v médiách. Včera vysmial Floyda Mayweathera za vstup do MMA, avšak predtým sa stihol v Dubline stretnúť s legendárnym boxerom Mikom Tysonom.

Boxer v minulosti McGregora kritizoval, keď sa pripravoval na súboj s Mayweatherom. Vyhlásil, že Ír možno v ringu zomrie, pretože sa mu spojenie MMA a boxu veľmi nepozdávalo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Napriek kritike z minulosti sa obaja športovci stretli v hale The Helix, kde si vzájomné výhrady vyrozprávali a dokonca si s úsmevom na perách zafajčili marihuanu. Nebola to žiadna náhodná rastlina, pretože Mike si pestuje vlastnú odrodu marihuany s názvom KO Kush na svojom ranči.

Po zafajčení už obaja na nezhody zabudli a sústredili sa na súčasnosť. Conor potom stretnutie zhodnotil na Instagrame, kde boxerovi poďakoval. Bojovníkov fotograf zvečnil vysmiateho Tysona vyfukujúceho dym.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

McGregor v príspevku na sociálnej sieti nezabudol pripomenúť, že nesúhlasí s viacerými rozhodnutiami, ktoré Tyson urobil v oblasti financií. Varoval ho pred ľuďmi snažiacimi sa zneužiť jeho meno, postavenie a peniaze, pričom ako boxer by vraj mal za svoje práva bojovať silnejšie a nenechať sa podraziť či oklamať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia