Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 19:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vznikli topánky Dr. Martens pôvodne pre náckov?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Navštívili sme predstavenie novej kolekcie Dr. Martens, ktorá oslavuje Anglicko a prepojenie s hudobnými subkultúrami.

Naše končiny už ovláda počasie, pri ktorom si nemôžeme byť nikdy istí, čo nás počas dňa čaká. Aj preto je vždy veľmi dôležité myslieť na vhodnú univerzálnu obuv, ktorá bude nielen štýlová, no ponúkne aj dostatočný komfort a ochranu. Ideálnym spolubojovníkom do sychravého počasia sú nepochybne modely od značky Dr. Martens

Tá prednedávnom predstavila svoju najnovšiu kolekciu ktorá v prvom rade prepája ikonickú obuv s hudobnými subkultúrami. No a keďže podobné udalosti nebývajú často, my sme sa rozhodli navštíviť ju. V pražskom Freshlabels sme sa návštevníkov pýtali, čo o obuvi Dr. Martens vedia a či už majú nejaké kúsky zo zbierky modelov.

Zároveň nás zaujímalo, s čím sa im typický tvar spája a dozvedeli sme sa aj mnoho noviniek, ktoré ťa pravdepodobne prekvapia. Viac už ale v samotnej reportáži, kde uvidíš napríklad aj to, ako vyzerajú topánky Dr. Martens po úprave talentovaným umelcom. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia