Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2018, 0:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mahershala Ali rieši v 3. sérii True Detective temný prípad záhadne stratených detí

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

3. séria obľúbeného seriálu zatiaľ vyzerá výborne. Temne, emocionálne a poriadne záhadne. Tešíme sa.

Kriminálny seriál True Detective sa stretol s veľkým úspechom u divákov aj kritikov. Teda, minimálne jeho 1. séria z roku 2014. Mohla sa pochváliť skvelou temnou atmosférou a perfektnými hereckými výkonmi na čele s Matthewom McConaugheym a Woodym Harrelsonom.

2. série, ktorá dorazila v roku 2015, už pozbierala skôr zmiešané reakcie, hoci ani zďaleka nešlo o nejaké veľké fiasko. Na chytľavosť prvých epizód sa však nový príbeh nechytal. Po štyroch rokoch sa však konečne dočkáme návratu. 3. séria nás zavedie do regiónu USA menom Ozarks v štáte Arkansas.

Tentokrát bude hlavnými hrdinami dvojica detektívov v podaní Wayna Haysa (Mahershala Ali) a Rolanda Westa (Stephen Dorff). V centre príbehu bude záhadné zmiznutie dvoch detí. Táto udalosť odštartuje celú sériu nečakaných odhalení a ako sa obaja detektívovia do prípadu ponárajú, zisťujú, že je v ňom niečo temné, na čo neboli pripravení.

Podobne ako 1. séria aj nové epizódy budú skákať v čase, resp. je potvrdené, že príbeh sa bude odohrávať v troch časových rovinách (ako vidno aj v traileri vyššie). Prípad bude evidentne poriadne zamotaný a bude sa rozprestierať na ploche troch dekád.

Odporúčané
Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) 20. februára 2024, 9:00

Showrunnerom je Nic Pizzolatti a režírovať budú tvorcovia, ako Jeremy Saulnier (Hold the Dark) či Daniel Sackheim (The Leftovers). Okrem spomenutých hercov uvidíme aj Carmen Ejogo, Raya Fishera, Mamie Gummer, Scoota McNairyho, Josha Hopkinsa a Jodi Balfour. Trailer rozhodne vyzerá sľubne a zdá sa, že sa seriál vráti späť ku koreňom 1. série.

Oproti prekombinovanej a nevýraznej dejovej línii 2. série tu opäť máme silný ústredný prípad, poriadnu porciu skvelej temnej atmosféry a prísľub záhad, ktoré musia byť odhalené. 3. séria bude obsahovať 8 častí a HBO nám ich doručí 13. januára (leden) budúceho roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia