Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 15:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

8. séria Game of Thrones odhaľuje prvý záber a herci prezradili, prečo by pobozkali Waldera Freya

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Bojovali by ste radšej s Gregorom Cleganom či White Walkerom? A ako to vidí Sansa, Bran, Arya a Jon?

Entertainment Weekly v spolupráci s hercami Game of Thrones dnešným dňom publikovalo na svojej obálke fotografiu s Jonom a Daenerys. Pokiaľ by HBO vypustilo do sveta aspoň krátku ukážku z novej série, určite by sme sa potešili viac, ale prvý záber na hrdinov finálnej série určite taktiež nie je na zahodenie, no nie?

Z debutového záberu môžeme veľmi ľahko odvodiť, že po závere 7. série už nebudú Jona a Daenerys spojovať len ich armády, ale taktiež aj vzájomné puto.

Okrem toho sa ale EW podarilo vyspovedať preživšie postavy, respektíve ich hereckých predstaviteľov. O 8. sérii sme sa síce nedozvedeli nič nové, ale odpovede hercov ťa ako fanúšika seriálu zrejme dosť pobavia.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Weekly (@entertainmentweekly),

Vo viac ako 4-minútovom videu nám hneď v úvode Sophie Turner (Sansa Stark) prezradí, že ak by si mala vybrať medzi objatím človeka so šedým lupusom alebo pobozkaním Waldera Freya, určite by zvolila druhú možnosť.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Podobnú otázku dostane taktiež Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Maisie Williams (Arya Stark) a Kit Harington (Jon Snow). Samozrejme si všetci miesto takmer istej smrti (Jorah Mormont sa potvrdil ako výnimka) vybrali bozk zosnulého vodcu rodu Frey. Ich bližšie odôvodnenia sa ale dosť rôznia.

EW hercov ale spovedalo s ďalšími inými otázkami. Umreli by ste radšej počas svadby Robba Starka či pri takzvanom Battle of the Bastards (Jonove vojská proti Ramsayho)? Bojovali by ste radšej s Gregorom Cleganom či s desivým White Walkerom? Nižšie video vám odhalí, ako na tieto a mnohé iné otázky herci reagovali. A čo by si si zvolil ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia