Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 13:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Pri Nových Zámkoch niekto zaviazal psa do vreca a vyhodil do priekopy. Zachránili ho nič netušiaci okoloidúci

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Ľudskú krutosť si zas odniesol bezbranný tvor.

Niektorí Slováci sa snáď nikdy nepoučia a nezmenia svoje bezcitné správanie k živým tvorom. Dôkazom toho je aj najnovší prípad z okresu Nové Zámky. Zatiaľ neznámy páchateľ totiž nemilosrdne zaviazal úbohého psíka do vreca a následne ho vyhodil do priekopy.

Tento chladnokrvný čin sa uskutočnil konkrétne medzi obcami Komjatice a Černík. Biele vrece so psom si všimla nič netušiaca rodina počas prechádzky. Následne bolo kontaktované občianske združenie Zatúlané labky Šurany, ktorí záchrannú akciu natočili a video zdieľali na svojej facebookovej stránke.

Človek, čo ho vyhodil dobre vedel, čo robí, vrece bolo pevne stiahnuté a keby náhodne neprechádza jedna rodina okolo, nikdy by sme ho nenašli. Psík by tam zomrel od hladu, dehydratácie a vyčerpania,“ uviedlo občianske združenie na sociálnej sieti.

Opusteného tvora sa našťastie podarilo zachrániť živého a zdravého. Psík je približne rok starý a aj napriek krutému osudu a bezcitnosti jeho pána je veľmi priateľský.

Polícia údajne v tomto prípade už začala konať a apeluje na občanov, ktorí majú nejaké informácie vedúce k vypátraniu páchateľa, aby ich ohlásili formou súkromnej správy na ich facebookovej stránke alebo na linke 158. 

Domov
Zdieľať
Diskusia